Hamis marcipángolyót szeretnék készíteni, de túl híg lett a massza. Mivel tudnám sűrűsíteni?
úgyvan, keksz, babapiskóta reszelék végső esetben búzadara.
ez nem vicc, van olyan receptem, ami zöld hamis marcipán
és búzadarával készül.
ha elég nedves a keveréked, a dara is megdagad benne.
darált keksz:)
én is sokszor csináltam már:)
Értem, köszönöm szépen a válaszokat! Be is sűrűsítettem:)
Szeretném a golyókat majd olvasztott csokiba is megforgatni, ehhez tudnátok tippeket adni? Gondoltam hogy fogpiszkálóra szúrom és úgy mártogatom, de hogy oldjam meg a lecsepegtetést?
Előre is köszíí:)
tűzdeld bele valamibe a fogpiszkálókat,miután a csokiba mártottad a golyókat.mondjuk egy félkilós szikkadt kenyér is megteszi.
a szakemberek valami rácsra szokták helyezni, amiről lecsuroghat a feleseleg.
szerintem ezzel a tűzdeléssel is megoldható.
"búzadara.
ez nem vicc, van olyan receptem, ami zöld hamis marcipán
és búzadarával készül"
Ki az az őrült aki nyers búzadarát zabál?
ha kérted volna a receptet leírtam volna, de mivel őrültnek tituláltál törd tovább a kis fejecskédet
drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!