Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen nem hizlaló édességek...

Milyen nem hizlaló édességek vannak?

Figyelt kérdés

13 éves leszek áprilisban, és 176 cmhez, 82 kiló vagyok..

Rászántam magam a fogyókúrára, 2 hete kezdtem ,mellette mozgok minden nap, de mindenem az édesség, nem bírom már nélküle :|

félek hogy ki fogok "fakadni" és bezabálni, és ezt nem akarom.

mit tudnék készíteni ami édes, nem gyömölcs, és nem hízlal?

2011. febr. 2. 15:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

:)

Egy kiskanál méz, túróval, az is jó, nem? :)

2011. febr. 2. 21:20
 12/13 melcsiboszi ***** válasza:

16:39 ez nagyon jó!!! :-)

Szerintem ez a legjobb, amit itt utoljára írtál.

Tényleg ne akarj minden édességről lemondani, mert egyrészt nem fogod bírni, ha ennyire édesszájú vagy, másrészt, ha lefogysz, és újra elkezdesz édességet enni, ugyanúgy visszaszedsz majd valamennyit.

Egyél mindent, csak mindenből keveset, és mellette mozogj nagyon sokat! Sok sikert, szurkolunk!!! ;-)

2011. febr. 3. 10:06
 13/13 Simi78 válasza:

Szia!

en 12 éves vagyok 165 magas és 49/50 kiló én is leszertnék fogyni nah szóval még tobbet leszeretnék fogyni 3 kg már leadtam én nem diétáztam bár én vagyok a csokik királynoje csak tornáz ne egyszerre sokat és télleg csak akkor egyél ha éhes vagy ne akkor amikor unatkozol és azért figyelj oda hogy mit eszel ! és ne egyél sok kenyeret az is nagyon sokat hízlal itt minden a sporttól fugg tornázz mindig tobbet

2011. márc. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!