Vannak olyan édességek, amikből normális mennyiéget lehet enni, de nem nagyon hízlaló?
Pl. kekszek, aszalt gyümölcs stb. ilyeneknek írnátok a nevét?
Vékony vagyok (14 éves, 166cm, 48kg) , de az a problémám, hogy imádom az édességeket és bár elég keveset eszem és nem is olyan egészségtelenül, a megevett táplálékomnak túl nagy százaléka édes. Nem szeretnék lemondani az édességekről, csak bűntudatom van, ha túl sok édeset eszem. Olyan édességek érdekelnének, amik nem olyan hízlalóak de finonmak. Pl. az aszalt gyümölcsök jók?
Haha, de vicces voltál, nincs jobb dolgod? Ha ennyi fölösleges időm enne...
Szerintetek ezek jók: almaszirom
almakarika
aszalt gyümöcsök
cerbona müzli
háztartási keksz
zabpelyhes joghurt
tejbe müzli, szárazon ?
korpovit keksz-ez cukormentes keksz, teljes kiőrléűs gabonából, nagyon finom 16kcal 1 db-ezt eheted úgy önmagában, vagy joghurttal, kefírrel, vagy csinálsz belőle pudingot-én ezt úgy szoktam hogy a tál aljára a keksz, rá a puding (én mézzel ízesítem) és rá gyümölcs
túrót és joghurt/tejfölt kikeversz, ízesíted: kókuszreszelék, fahéj, méz, magvak, gyümölcs, mákstb
lekvárt vagy mézet szoktam enni korpovit kekszel, abonettel
vannak ezek a bio golyók (mogyorós. pizzás, köles stb)
tejberizs-ha nagyon egészségesen akarod-barnarizs, tej, méz, gyümölcs
natur müzli joghrutba, tejbe hozzá egy kis méz vagy gyümölcs
müzlit meg is főzheted kásának hozzá fahéj és reszelt alma-nagyon finom
süthetsz zabpehelykekszet, sütiket, zabpehelyből palacsintát
étcsoki 1-2 kocka belefér
gyümölcsleves, paradicsomleves, paradizsomos káposzta-kevés cukorral-megvan az édesség és az ebéd is
csmell vagy hal almával, banánnal, ananásszal sütve nagyon finom
aszalt gyümölcs, alma, banánchips is jó
puffasztott rizst veszel és ráolvasztasz étcsoki nagyon finom olyan lesz mint a rizses milka:)
túrógombóc, gyümölcsös piskóták, túró, joghurttorták
zabpehelyfelfújt, rizskoch, gyümölcssaláta
húú, köszi, ebből párat majd kipróbálok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!