Krémsajt és natúr vajkrém ugyanaz?!
Sziasztok!
Sajttortát szeretnék sütni anyukámnak. Van is egy nagyon jó sajttorta receptes könyvet. Egyszerűen le vannak írva a mennyiségek.
Írja, hogy krémsajt, de azt már nem hogy pl: mascarpone stb.
A natúr vajkrém nem jó?
Csinált már valaki sajttortát és milyen sajtból?
Én pl: a tiramisut nem csinálom mascarpone sajtból, mert drágának tartom és kevésnek, így natúr vajkrémmel oldom meg és nagyon finom.
Köszönöm válaszaitokat!
S tudtok mondani krémsajtokat amiből elkészíthetem?
Jelenleg a mascarpone jut eszembe, bár abból is több fajta van...
Parmalat tejszínkrémsajt tökéletes választás. a natúr vajkrém 40 % zsírtartalmú, de nem olyan , mint a krémsajt, ami tejszínből készül.
a vajkrémnél előfordulhat savókiválás, ami nem jön mindig jókor.
üdv-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!