A némelyik sütireceptnél föző pudingot ír én ezt helyetesíthetem a hidegen kikeverhető pudingal?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 14:19
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg lehet, mert a pudingpor az állagához kell legtöbb esetben, azt az állagot meg biztosítja mindkét féle, hiszen sűrűsítenek a porok.
2/5 anonim válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű.
A főzős puding sütés közben sűrít, nem azért, mert por. Belekeverve a sütibe, nem változik sokat annak az állaga, és ha úgy van kitalálva a recept, hogy már úgy is elég sűrű, akkor a hidegen keverőstől úgy be fog állni, mint a gerely, már keverés közben!
Ráadásul sütés közben inkább lágyul, mint sűrűsödik.
Ennek ellenére, ha a mennyiséget eltalálod, (legjobban érzésre lehet) akkor helyettesíthető.
Én is szoktam, ha kell valami, ami megköti a nedvességet. Pl. rétes töltelék, vagy vargabéles... ilyenekhez.
3/5 anonim válasza:
A süti tésztájába nem jó. Helyettesítsd ha lehet,keményítővel,vagy liszttel inkább.
4/5 A kérdező kommentje:
Aha akkor igen is meg nem is. köszönöm
A Kráter sütiben helyetesíthetem??
2011. febr. 1. 08:24
5/5 anonim válasza:
Én nem helyettesíteném, mert sütés közben elfog tűnni a sütiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!