Segítséget kérnék a menüben?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami különlegesebbet készíteni a szüleimnek, amikor jönnek segíteni felújítani az új lakásunkat.
Arra gondoltam, hogy halfilét csinálok gombás széles metélttel.
Ez rakott, tepsis módon van elkészítve. Szószos, gombás-paprikás metélt közé van berakva a hal.
Szerintetek ez jó lehet? Nehezen tudom ez alapján eldönteni, hogy érdemes -e ezt csinálnom.
Ti mit gondoltok?
Vagy van valami más ötletetek ami bevált?
Előre is köszi!
2011. jan. 31. 12:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó, ha a szüleid is szeretik a gombát és a halat (ez két kritikus étel :)) , akkor mindenképp jó választás.
2/5 anonim válasza:
Ez számomra jól hangzik :)
Mondjuk én nem bisztos, hogy széles metéltet használnék hozzá. Inkább kagyló tésztát.
3/5 anonim válasza:
Az én szüleim a csirke combot szeretik. Nekik én són sült csirkecombbal és zöldséges krumplival kedveskednék vagy olyannal amit bár szeretnek de nem szoktak készíteni. Lángos,tökipompos :-)
4/5 anonim válasza:
Nekem egyből elkezdett korogni a gyomrom :D Nagyon jól hangzik, én biztos imádnám. A gomba meg a hal a kedvencem.
5/5 anonim válasza:
Nagyon finom lehet ez a kaja, bár én ezt inkább majd a lakás-avatón csinálnám meg nekik. Most nehéz fizikai munka végzése céljából jönnek. Olyan kellene, amit gyorsan "be lehet lapátolni" (nem kell a szálkákat keresgélni) és még degeszre is ehetik belőle magukat. Tehát én valami jófajta pörköltet csinálnék körettel, savanyúval, és előtte levessel. A halételt meghagynám egy ünnepi alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!