A gomba nem puhul meg?! SOS!
Figyelt kérdés
Már ezerszer csináltam tejszínes raguval gombapaprikás féleséget, de most nem akar megpuhulni a gomba. Elég sokáig sütöttem a gombát, mielőtt leöntöttem volna tejszínnel. Lehet, hogy miután tejszínben van, ott már nem tud tovább puhulni? Vagy nem értem, miért van ez...2011. jan. 27. 14:53
1/1 anonim válasza:
Tegyél bele egy késhegynyi szódabikarbónát. A kemény, nehezen puhuló húsoknál is ezt teszik, sőt a babnál, és a lencsénél is. Hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!