Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik megfelelő a tortába?

Melyik megfelelő a tortába?

Figyelt kérdés

Trüffel tortát szeretnék sütni . 600 ml tejszínt ír a recept . Kezdő vagyok és még nem nagyon sütöttem tejszínnel . Mégis milyent vegyek ,milyen jó hozzá ?

A tejszínhab alap az nem ugyanaz ,mint a tejszín ?

Főző tejszínt semmiféleképpen nem szabad használni ,nem ?

Bocsi a "hülye" kérdésekért ,de ,mint már említettem kezdő vagyok . :)

Köszi a válaszokat !


2011. jan. 26. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Valódi tejszínt Habtejszín néven kapsz. Arra kell vigyáznod,hogy ne verd sokáig. Ha már sűrűsödik,akkor tedd bele a habfixálót,és nagyon rövid ideig verd vele. Ha túl vered,akkor kicsapódik belőle a savó,és vaj lesz belőle.

De nagyon jó,és nem lehet túlverni a Hulalát. Igaz,ez növényi alapú,de ugyanolyan jó,mint a valódi tejszín,és sokkal olcsóbb.

A főzőtejszín csak főzésre jó. Valójában olyan,mint a házi tejföl.

2011. jan. 26. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm ,nagyon sokat segítettél . :)

Pontosabban a krémhez kell tejszín ,akkor muszáj felvernem ?

2011. jan. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!