Melyik megfelelő a tortába?
Trüffel tortát szeretnék sütni . 600 ml tejszínt ír a recept . Kezdő vagyok és még nem nagyon sütöttem tejszínnel . Mégis milyent vegyek ,milyen jó hozzá ?
A tejszínhab alap az nem ugyanaz ,mint a tejszín ?
Főző tejszínt semmiféleképpen nem szabad használni ,nem ?
Bocsi a "hülye" kérdésekért ,de ,mint már említettem kezdő vagyok . :)
Köszi a válaszokat !
Valódi tejszínt Habtejszín néven kapsz. Arra kell vigyáznod,hogy ne verd sokáig. Ha már sűrűsödik,akkor tedd bele a habfixálót,és nagyon rövid ideig verd vele. Ha túl vered,akkor kicsapódik belőle a savó,és vaj lesz belőle.
De nagyon jó,és nem lehet túlverni a Hulalát. Igaz,ez növényi alapú,de ugyanolyan jó,mint a valódi tejszín,és sokkal olcsóbb.
A főzőtejszín csak főzésre jó. Valójában olyan,mint a házi tejföl.
Köszönöm ,nagyon sokat segítettél . :)
Pontosabban a krémhez kell tejszín ,akkor muszáj felvernem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!