Mit készítsek a sertéscomból? Valami egyszerű kell, ami 2 napig jó.
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy sztár szakács,csak pörköltet tudok ebből a húsból csinálni,de azt nem szeretem...illetve még levest,de az ma volt,és még holnapra is van.Olyasmit szeretnék,amit mondjuk tepsiben kell elkészíteni.(egyszerű)2011. jan. 26. 20:42
11/15 anonim válasza:
Én brassóit is szoktam combból.
12/15 A kérdező kommentje:
Ma 9:02-es!Végre ami közelebb van az elképzelésemhez:-)...viszont az adagolással bajban leszek(méz,mustár,...stb-vel).Brassói múlthéten volt,köszi.
2011. jan. 27. 13:02
13/15 anonim válasza:
szia!úgy csinálom, hogy fogok egy kompótos tálat,abba nyomok egy kistubus mustár felét kb.aztán két evőkanál mézet, 4-5 kanál kecsapot,3 gerezd átnyomott fokhagymát, bőven borsot, majorannát, aztán , ha jó édes-savanyú,akkor kezdem a husikat kenegetni a kezemmel,aztán a többit aromát a szeletelt hagyma adja hozzá.
ha kellő ideig érlelődött /pár óra, de legjobb egy éjszaka/,ahogy írtam csak átrakni hagymástól a tepsibe
és fólia alatt megsütni.a hagyma szinte el is fog tűnni,finom szafttá alakul.
nem fogsz benne csalódni, mert nagyon finom.én tarjából
is szoktam csinálni és oldalasból is.
szaftos , omlós , ízletes.
üdv.
14/15 anonim válasza:
ja, és egy-két kanál olajat is teszek a pácba, mert az is puhítja a rostokat, de amúgy zsírozott tepsibe sütöm.
üdv.
15/15 A kérdező kommentje:
De jóóóó:-)...köszönöm szépen!
2011. jan. 27. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!