Mi a mai ebédetek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 10:49
11/30 anonim válasza:
Paprikás sült hal, rizs, tartár.
fini volt
13/30 anonim válasza:
Frankfurti leves és rakott palacsinta :)
14/30 anonim válasza:
Gyümi leves,sült csirke krumplipüré,és még csináltam tölteléket is külön egy jénaiba..
15/30 anonim válasza:
diétás....PÖRKÖLT NOKEDLIVEL XD.
16/30 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat,sajnos én még mindig nem tudtam eldönteni mit főzzek. Jöhetnek még az ötletek:)
2011. jan. 26. 12:31
17/30 anonim válasza:
mustáros-tejfölös csirkecombfilé, rizs, tészta
18/30 anonim válasza:
Tegnapról maradt egy kis bolognai, mindjárt neki fogok!
Estére meg brassóit terveztem!
19/30 anonim válasza:
Kicsit késő már, de van egy kedvenc kajánk, az ALMÁS KARAJ
Ez rém egyszerű, a karajt be kell vagdosni, vagy szeletekre vágni, akkor a végén hústűvel lehet összetűzni,
1kg karaj
2 alma
1 fej hagyma
1/2 zeller
petrezselyem
vaj
só,bors
a vajon megdinsztelem a hagymát, lereszelem a zellert, almát, azt is rádobom, együtt dinsztelem. só, bors petrezselyem bele, ezzel, ha összeért szépen, megtöltöm a karaj közeit, bele a jénaiba, megsózom, nem kell olaj, csak pici víz, közepes lángon másfél óra durván.
tetejére mehet vaj
Ha só helyett kis húspuhítót dörzsölök a húsra előtte, akkor még jobb, még puhább!
Krumplipürével isteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!