Valaki értelmezné nekem ezt a receptet?
Figyelt kérdés
Tegnap megpróbáltam megcsinálni az alábbi tortát, de kudarcot vallottam. Számomra túl bonyolult a leírása, valaki el tudná mondani érthetőbben, vagy egy egyszerűbb verziót nem tudtok?
A páromat ezzel szeretném meglepni Valentin-napon. :)
2011. jan. 24. 15:35
1/3 A kérdező kommentje:
Vagyis a krém ment nehezen. Egyszerűen nem akart megfagyni, darabos lett a zselatin miatt... Ilyen gondjaim voltak vele. :)
2011. jan. 24. 15:37
2/3 anonim válasza:
megolvasztod a csokit, ez ment gondolom:D
felmelegíted a tejszínt, majd ezeket összekavarod, vereted habverővel ez sem lehetett gond.
A zselatin miután folyékonyra olvadt kevergesd, kicsit hagyd hűlni, de közben kevergesd, ha már nem tűzforró, akkor vékony sugárban add a krémhez folyamatos keverés mellett és jól dolgozd össze. majd öntsd a piskótára.
3/3 anonim válasza:
jah és jó sok idő kell neki szerintem, mire megfagy, hagyd bent éjszakára pl és reggel öntsd rá a málna jamet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!