Mitől lett kemény a lángos?
Figyelt kérdés
Olyan kemény lett a lángosom, hogy le lehetett volna ütni vele valakit. Mitől?2009. febr. 3. 18:09
1/5 anonim válasza:
:) Kemény volt a tésztája... Vagy keletlen lett. Melyik?
2/5 anonim válasza:
Kefírt vagy burgonyát kellett volna beletenned.Felfutott az élesztőd?Friss volt?
3/5 anonim válasza:
Múltkor nekem is, de én arra fogtam, hogy nem nyújtottam ki sütés előtt, és emiatt összesült egy tenyérnyi darabra. Így tömör és kemény lett.
4/5 anonim válasza:
Nekem azért lett régen kemény, mert az élesztő futtatását elrontottam, szinte forró tejbe raktam bele.
5/5 anonim válasza:
Szia!Tegyél bele főtt krumplit (2db-40 dkg liszthez),és minnél lágyabb a tészta,annál jobb lesz amikor sütöd.
És sütés előtt pihenjen legalább 1 órát letakarva.
Maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!