Valakinek van jó lángosreceptje?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 17:34
1/8 anonim 



válasza:





50 dkg liszt
1 tojás
2,5 dkg élesztő
1 doboz tejföl(kicsi)
só
és tej
Ezeket bedagasztod és berakod egy tálba, tetejét bekened olajjal és berakod a hűtőbe. Kb 5-6 óra múlva lehet sütni,jól megkel és összeérik a tészta. Akár több napig is tarthatod a hűtőbe és mindig annyit sütsz ki amennyit megesztek. Mi imádjuk.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!én még sose sütöttem tejfölös tésztájút!
Gondolom mki kell nyújtani és kiszaggatni?!vagy,te hogy szoktad?
Mostanság olyan "béna"lángost sikerült süssek..soha nem lett olyan "magass",mindig alig 1cm vastag a tészta mikor megsül...
2011. jan. 21. 07:41
5/8 anonim 



válasza:





Nem az eddigi válaszoló vagyok, de én is ilyesmi receptet ajánlanék nekem is van egy tökéletes recim, de ránézésre ez az. Én nem nyújtom , hanem ahogy megkelt onnan, olajos kézzel szaggatok kisebbeket és úgy a tenyeremen húzom szét formázom, jól kihúzogatom, mert ügyesen felnő.
6/8 anonim 



válasza:





Jól írja az előző!!! Olajos kézzel csípjél ki egy darabot,majd az ujjaiddal huzogasd szét, forró olajba belerakod! Majd írjátok meg hogy sikerült!
Üdv: a recept írója, Évi
7/8 A kérdező kommentje:
oké!a párom,mondta,hogy régen evett lángost..remélem fog neki ízleni!Az lesz ma a vacsi!majd jelentkezem,hogy sikerült
2011. jan. 21. 10:20
8/8 A kérdező kommentje:
sziasztok!Megsütöttem,csak valahol nyers maradt a tésztája kicsit,lehet hirtelen sütöttem meg!De egyébként nagyon finom!Csak egy a bajom vele,hogy 5-6 órát várni kell rá.Tehát már reggel ki kell találjam,ha ezt akarunk enni...
2011. jan. 22. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!