Petrezselymes krumplihoz csóró húst?
Figyelt kérdés
Hali, valami csóró húsféleséget szeretnék a petrezselymes krumplihoz, amolyan kollégium style-ban. Ha megpirításkor / azelőtt szórok bele kis virslit vagy párizsi szerű felvágottat, akkor abból jó fog kisülni?2011. jan. 20. 15:35
1/8 anonim válasza:
Csináld meg a krumplit. Süsd ki külön a virslit és süss hozzá még tükörtojást.
2/8 anonim válasza:
Csinálj a virsliből pörköltet. Ugyanúgy, mintha sima húsból lenne. Tudod, olajban megfonnyasztod a kockára vágott vöröshagymát, rá pirospaprika, rá karikára vágva a virsli, párat keversz rajt, aztán pár csepp víz hozzá, meg egy icipici só, csak amennyi a hagyma miatt kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nagyon jó ötletek! Mentek a pontok!
2011. jan. 20. 16:01
5/8 anonim válasza:
Krinolon-pörkölt! mint az előző, csak plusz egy korty vörösbor, kiforralni, és tejföllel leönteni.
6/8 anonim válasza:
Csinálj pörkölt alapot, majd bele a virslit és a borsót.
Szerintem virslit vagy valami kutyaszalámit és borsókonzervet is kapsz potompénzért.
7/8 anonim válasza:
a lecsókolbász még mindig ízletesebb, mint a parizer.
beirdalod jobbról is balról is két miliméter mélyen, kisütöd és kész.szép is, finom is.
hozzá egy kis savanyúság, maga a tökély petrezselymes krumplival
8/8 anonim válasza:
...esetleg kockázhatsz a krumpliba szalonnát is, ha nincs más. De bármilyen sonkaféle, vagy ún. vörösáru (virsli, párizsi, krinolin) is megteszi.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!