Van valami jó halkrém recepted? Nagyon sokat találtam a neten, de nem tudom melyik lenne finom. Konzerv halból csinálnám és kenyérre kenném.
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 13:31
1/4 anonim válasza:
Én azt a fajtát szeretem, ahol majonézt, tejfölt, mustárt, citromlevet, borsot kell összekeverni (sajnos az arányokat nem tudom, ha valaki segítene, az jó lenne) olajos tonhallal (olaj nélkül). Pirítóssal, zöldségekkel.
2/4 anonim válasza:
én szoktam ilyet csinálni:
halat villával szétnyomkodom, bele margarin, só, bors, mustár, citromlé, apróa vágott hagyma.
nagyon finom!
3/4 anonim válasza:
Én igy is szoktam: Lecsurgatott halat vajjal, főtt tojással, lila hagyma kockákkal, borssal összekeverem, és kész. Nem kell tulvariálni, mert a hal ize a lényeg, azért azt készitessz.
4/4 A kérdező kommentje:
És mennyi margarin kell hozzá? Annyi, mint a hal tömege?
2011. jan. 21. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!