Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell elkészíteni a...

Hogy kell elkészíteni a pásztortarhonyát?

Figyelt kérdés
Nem csináltam még egyszer sem de ehez van alapanyag.KÖSZÖNÖM
2011. jan. 18. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. jan. 18. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Küldj belőle nekem is :D


Egyébként bográcsban a legjobb :DD

2011. jan. 18. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!


Kiolvasztom a szalonnát, a zsírján megpirítom a tarhonyát, mikor már kezd pirulni, apróra vágott hagymát is dobok rá. Mikor megpirult, félrehúzom, teszek rá pirospaprikát, kockára vágott krumplit, és felöntöm vízzel. (addig, hogy ellepje) Ízesítem sóval, lehet borsozni is, dobok bele zöldpaprikát, paradicsomot, de ez ízlés dolga. Én így készítem, de ahány ház, annyi szokás....

2011. jan. 18. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Az még kimaradt, hogy a vizet pótolni kell,ha úgy látod még kemény a tarhonya vagy a krumpli, és nagyon elforrta a levét.
2011. jan. 18. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!