Hogy kell elkészíteni a pásztortarhonyát?
Figyelt kérdés
Nem csináltam még egyszer sem de ehez van alapanyag.KÖSZÖNÖM2011. jan. 18. 13:50
2/4 anonim válasza:
Küldj belőle nekem is :D
Egyébként bográcsban a legjobb :DD
3/4 anonim válasza:
Szia!
Kiolvasztom a szalonnát, a zsírján megpirítom a tarhonyát, mikor már kezd pirulni, apróra vágott hagymát is dobok rá. Mikor megpirult, félrehúzom, teszek rá pirospaprikát, kockára vágott krumplit, és felöntöm vízzel. (addig, hogy ellepje) Ízesítem sóval, lehet borsozni is, dobok bele zöldpaprikát, paradicsomot, de ez ízlés dolga. Én így készítem, de ahány ház, annyi szokás....
4/4 anonim válasza:
Az még kimaradt, hogy a vizet pótolni kell,ha úgy látod még kemény a tarhonya vagy a krumpli, és nagyon elforrta a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!