Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap húrka, kolbászt szeretn...

Holnap húrka, kolbászt szeretnék sütni, hogyan kell? Még nem csináltam.

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy sütjük, hogy egy kevés étolajat öntünk alá, sőt enyhén meg is locsolom vele, megszurkálom, aztán megy a sütőbe, és általában ropogós lesz. Nem égett, és nem is száraz, csak ropogós:) Van amikor a hurkák kidurrannak, de mi azt sem bánjuk, mert az a kifolyt cucc is nagyon fincsi.
2011. jan. 17. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és fokozatosan növeld a sütő hőmérsékletét. Ne forró sütőbe tedd, mert azonnal szétrobbannak a hurkák.
2011. jan. 17. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Na végre, hogy rátértünk a lényegre. Sok függ a sütő teljesítésétől.
2011. jan. 17. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 doboszoli ***** válasza:

Utolsó előttinél a pont!

Hideg sütőben kezdd sütni, és amíg át nem forrósodik az egész,(ekkor már hangja van), ne emelj a hőfokon.

Hideg zsírral bekenni azért tanácsos, mert nem tudod mennyi zsír van benne, és ha zsírszegény a tepsi aljáról laposvágóval kell felvakarni.

Ha együtt sütöd kolbásszal(nagyon bölcsen) a kolbi előbb megsül, azt ki kell szedni, hogy ne száradjon ki.

Mikor a hurka megsült, hagyd a tepsiben pár percig, ekkor könnyen elválik a tepsitől, nem szakad százfelé.

2011. jan. 18. 06:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!