Holnap húrka, kolbászt szeretnék sütni, hogyan kell? Még nem csináltam.
Nem egyszerű,legalább is nekem mindig leég,kíváncsian várom én is a válaszokat.
21/F
Én a zsírt elhagyom, pici vizet aláöntök, és mivel én ropogósan szeretem, ezért kicsit tovább a sütőben hagyom.
Számomra így tökéletes :)
Ez hülyeség. A vízben fől és nem sül. Ha vízbe teszed, az az életbe nem lesz ropogós, csak ha elpárolgott alóla minden víz és már szárad ki a cucc.
Zsírban vagy olajban kell megsütni. Legjobb, ha pucolsz pár krumplit és félbevágva mellé teszed, s együtt sül. Víz semmi nem kell bele.
Ha megsült szedd külön tálba, és lecsöpög róla a zsiradék.
Így lehet sütni, így lesz igazán finom.
Oké, bocs nem hülyeség.
Csak az volt a kérdés, hogy hogyan kell SÜTNI?
Sütni! Nem főzni!
Először csinál ilyet, nem kellene félrevezetni. Bizonyára főzni is lehet, főtt hurka, főtt kolbász, én nem javaslom ennyi. A sütött variáció, pedig milliószor kipróbált recept...
Hát nem tudom, nekem a sütés a sütőben történik, a főzés értelemszerűen a gázlapon, vagy mi a csuda az :)
Szóval, mi úgy sütjük, hogy kicsi víz, rá alufólia, félúton az alufóliát leszedni, és tadám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!