1 kg Májkrémből mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van itthon 1 kg májkrém és el kéne már használni, mert pár nap múlva lejár. Mit csináljak belőle?2011. jan. 17. 15:19
11/21 anonim válasza:
más: toaskenyeret vastagon kenj meg májkrémmel és ragaszd össze őket. átlósan vágd el, és felvert tojásba forgatva, bő zsírban süssed meg, mint a bundáskenyeret. még forrón szórj rá egy kis reszelt sajtot.finom kiadós vacsora.
12/21 anonim válasza:
megint más: szintén kicsit háziasítva, pár összenyomott főtt tojással összekeverve palacsintába tölteni. feltekerni, a két végét bedugni és rendesen bepanírozni, forró zsírban kisütni.
bármilyen körettel nagyon finom, de önmagában ez is megállja a helyét vacsorára,akár egy kis tartármártással
megcsurgatva.hidegen is finom, de szavidőt vedd figyelembe.
13/21 anonim válasza:
A Kérdés kiirása óta szerintem már meg is romlott !
14/21 anonim válasza:
A minap néztem A székely és a fiát a youtub-on és csak annyi jutott eszembe, hogy "szilvásbuktát, mert azt szeretem" :D
15/21 anonim válasza:
8.29-es vagyok. Kérdem én miért lettem lepontozva? Egy májas nem áll el napokig! Nem viccnek szántam a válaszomat! Igazságtalanság!!!
16/21 anonim válasza:
08:29, én felpontoztalak. Tényleg meglehet, hogy már megromlott.
De ha nem: én májkrémből melegszendvicset szoktam készíteni. Összekeverem ketchup-pel, paradicsompürével, mustárral. A kenyeret vékonyan megvajazom, megkenem a májas masszával és rá bőven sajt. Egyszerű, fini..
17/21 anonim válasza:
hát, ha ennyi jótanács mellet megvárta volna a kérdező, hogy megromoljon, igencsak csodálkoznék...
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már könnyen elfogyott. :D
2011. jan. 19. 18:51
19/21 anonim válasza:
18.38-as köszönöm a felpontozást, Te megértettél. Én is felpontoztalak!
20/21 anonim válasza:
Én meg mindkettőtöket felpontoztam, mindkét válaszotoknál - a szilvásbuktás vagyok, de ne pontozzatok fel, romlani fog a százalékotok, biztos sokan lenyomták a válaszomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!