Libafarhátat hogyan kell megsütni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 22:55
1/4 anonim válasza:
Bevagdosod rajta a bőrt, lereszelt fokhagymával és fűszerekkel bekened, a tepsibe zsírt és vizet teszel, letakarod alufóliával, ha megpuhul leveszed az alufóliát és 10 percig anélkül süsd.
Egyébként levesnek sokkal jobb.
2/4 anonim válasza:
Nagyon rásül a hús, szinte alig tudod leszedni a csontról. Inkább levest csinálj belőle. Tegnap én is azt főztem, és nagyon finom lett.
3/4 anonim válasza:
Ne főzz belőle levest,mert nagyon zsíros lesz!
Tedd zsírozott tepsibe,sózd meg és tegyél rá majorannát. Baromfihoz az való,a fokhagyma nem . De ha szereted ,tehetsz rá azt is.
Tégy alá egy pohár vizet,fedd le alufóliával és süsd addig,amig a hús megpuhul. Akkor vedd le róla a fóliát,és süsd pirosra. Így nem sül rá a hús a csontra,és finom lesz.
Az unokáim rajonganak érte.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek a 7,34-essel. Ha még körbe-rakod vastagra szelt hasáb-burgonyával, mellette az is megpuhul és ugyanúgy pirosra is sül, mint a hús, ráadásul isteni lesz az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!