Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Libafarhátat hogyan kell...

Libafarhátat hogyan kell megsütni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Bevagdosod rajta a bőrt, lereszelt fokhagymával és fűszerekkel bekened, a tepsibe zsírt és vizet teszel, letakarod alufóliával, ha megpuhul leveszed az alufóliát és 10 percig anélkül süsd.

Egyébként levesnek sokkal jobb.

2011. jan. 16. 23:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon rásül a hús, szinte alig tudod leszedni a csontról. Inkább levest csinálj belőle. Tegnap én is azt főztem, és nagyon finom lett.
2011. jan. 17. 06:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne főzz belőle levest,mert nagyon zsíros lesz!

Tedd zsírozott tepsibe,sózd meg és tegyél rá majorannát. Baromfihoz az való,a fokhagyma nem . De ha szereted ,tehetsz rá azt is.

Tégy alá egy pohár vizet,fedd le alufóliával és süsd addig,amig a hús megpuhul. Akkor vedd le róla a fóliát,és süsd pirosra. Így nem sül rá a hús a csontra,és finom lesz.

Az unokáim rajonganak érte.

2011. jan. 17. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 7,34-essel. Ha még körbe-rakod vastagra szelt hasáb-burgonyával, mellette az is megpuhul és ugyanúgy pirosra is sül, mint a hús, ráadásul isteni lesz az íze.
2011. jan. 17. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!