Csirkecombot fűszereznék egy ismerős receptje szerint. Jó lesz így?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne: só, bors, bazsalikom, oregano milyen fűszerezés egy sült csirkecombnak? Csak az oregano hangzik furin, de a receptben így van.Finom lesz szerintetek?2011. jan. 14. 10:04
1/9 anonim válasza:
Kicsit olaszos, de szerintem finom,én a majoránnát javaslom.
2/9 anonim válasza:
Talán célszerűbb lenne az ismerőst megkérdezni...
4/9 anonim válasza:
Nem csináltam még ilyet, de ha kipróbált receptről van szó, nem lehet rossz. A fűszerek finomak és illenek egymáshoz, az biztos. Én sokszor használom együtt a bazsalikomot és az oreganot. Egy kicsit olaszos ez az ízesítés, szerintem. Használhatsz oregano helyett majoránnát, ha gondolod, de az oreganoval sincs semmi gond, szerintem.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves Második, köszönöm a bölcs, segítő válaszodat! Neki nyilván ízlik, ha így készíti, ugye, ezt nem nehéz belátnod?
Kedves Első! Neked tényleg köszönöm! Hozzám is a majoranna állna közelebb, azért is vagyok kíváncsi, hátha mások is próbálták már így és van személyes tapasztalatuk. Viszont már megfűszereztem és betettem a sütőbe így, szóval nemsokára megosztom veletek, hogy milyen lett :=)
2011. jan. 14. 10:34
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a többieknek is! AHogy az imént ígértem, nemsokára meozom és majd megírom, hogy milyen lett! :=)
2011. jan. 14. 10:35
7/9 A kérdező kommentje:
Na, itt is vagyok. Szóval, 1 órát sült fólia alatt, utána bő 20 percig ropogósra pirítottam. Nagyon finom lett, mindenkinek ajánlom! Mellé egy másik tepsiben kevés libazsírt olvasztottam (Karácsonyról maradt), abba gerezdekre vágott nyers krumplit és karikára vágott vöröshagymát szórtam (1,5 kg krumpli + 1 közepes fej hagyma), mellé dobtam még aprítva 2 gerezd fokhagymát, jól besóztam és kevés vízzel, fólia alatt a csirkék alatti "polcon" sütöttem, az utolsó kb.20 percre erről is levettem a fóliát. Egyszerre lett kész és mennyei. Próbáljátok ki!
2011. jan. 14. 12:16
8/9 anonim válasza:
Egyszer probáld ki, hogy a krumpli hagyma keverék közé vágsz 2 zöldpaprikát, 2 db paradicsomot, és még egy kis doboz paradicsom pürét.Ezt sóval, borssal össze kevered, és erre teszed a csirke combokat, és együtt sütöd meg, fólia alatt. Én ma pulyka szárnyal csináltam. Nagyon finom lett.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, legközelebb ezt is kipróbálom!
2011. jan. 14. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!