Húslevest (csirkéből) mivel ízesíted a leveszöldségeken kívül?
köszi a válaszokat!
ételízesítőt, vegetát nem használok, csak ha nem tudok répát, zöldségeket beletenni.
a többit kipróbálom!
Pont azt akartam írni, hogy ennél egészségtelenebb dolgokat nem hallottam. Leveskocka a húslevesbe? De hát van benne hús, anélkül is jó íze lesz, csak elég zöldség kell bele. Elrontani azzal a halom műanyaggal.
A cukorról nem is beszélve... Mondjátok, hogy nem sok a 2 mokkacukor. Mennyiségre nem, de hatásában igen, cukor-cukor, a vércukorszintet feleslegesen megdobja.
Vagy a cél szentesíti az eszközt?
kedves 20:17-es, remélem lesz alkalmad beleolvasni néhány
híres szakács titkaiba!
az alapelv : sóst édessel-édeset sóssal szelidíteni.
ne aggódj, nem ettől cukorbetegek az emberek:))
egyszerű, ha csak az almáspitére gondolunk.kihagyhatalan a tésztából az egy csipet só és sorolhatnám a példákat
édesre és sósra egyaránt a végtelenségig.
üdv.
ja, és másfél literenként értettem a 2 mokkacukrot.
ha ugyanennyi teába tennéd, cukrosnak éreznéd???
ugye nem.azt szerettem volna érzékeltetni,finomabbá teszi
a levesbe főtt dolgok együttes ízét.
nekem is hihető, hogy a sós ételekbe tegyünk cukrot, de csak egy csipetre szavaznék (ugyanúgy, mint fordítva).
már feltettem a húslevest, tettem bele 1 csipet cukrot, sót, borsot, szegfűborsot, szerecsendiót, paprikát, sáfrányos szeklicét, meg a zöldségeket meg a húst. Biztos finom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!