Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Annyian mondják de mi ez?

Annyian mondják de mi ez?

Figyelt kérdés

Lidlibe lehet venni vmi pillecukorhoz hasonlót amivel be lehet egy tortát vonni.Hogy kell elképezlni és miylen íze van?

A másik fondánnt is ki lehe nyújtani és bevonni tortát.

Köszi

2011. jan. 12. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Marcipán?
2011. jan. 12. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Marshmallow fondant? Edes, ragacsos marcipan allagu cucc, viszonylag semleges ize van, jol formazhato, ezert hasznaljak sutemenyek, tortak bevonasara es tiszitesere.
2011. jan. 12. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem arra gondolsz amit pillecukorból csinálnak otthon a háziasszonyok. Am a marcipán meg a fondan tök más. A fondant melegítéssel folyékony halmazállapotban használjuk. Melegítés előtt sem olyan kemény hogy nyújtani lehtne.

( Egy cukrász)

2011. jan. 13. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ÍRD A KERESŐBE ÉN A MÚLTKOR LÁTTAM RÓLA VIDEÓT IS
2011. jan. 13. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mndenkinek.
2011. jan. 13. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=p9rlJeJsJR0

nézd teli a youtube ilyen videókkal. Sima pillecukor, amit mikróban megolvasztasz, és porcukorral gyúrhatóvá gyúrsz.

Én is csináltam és nagyon gyönyörű tortákat lehet csinálni. Sőt vettem ételfestéket, megszíneztem, és még virágokat is csináltam rá.

2011. jan. 14. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!