Milyen sajtot tegyek a töltött csirkemellbe?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen mindegy?2011. jan. 11. 07:28
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyjából mindegy, de túl erös szagút nem tennék bele, mert a végeredmény esetleg furcsa lesz.
2/9 anonim válasza:
Én füstölt keményebb sajtot tennék bele. Az ize karakteres, és nem folyik ki rögtön.
3/9 anonim válasza:
utolsónak igaza van, de, ha nem is füstöltet, legalább Pannónia, vagyis emetháli jellegű sajtot érdemes használni.
a hazai Trappista jellegtelen sajnos...
persze igen nagy a sajtválaszték,amiből tudnék is választani, de maradjunk a földön....:))
4/9 anonim válasza:
én trapistát tennék bele.camembertet is tehetsz
5/9 Kriszti83 válasza:
Camambert, Trappaista, Karaván is jöhet.
6/9 anonim válasza:
Én már sokféle sajttal kipróbáltam. Legutolsó alkalommal medve sajttal, mert nem volt itthon másik. Azóta ez a kedvenc, és sokféle ízben kapható!
7/9 anonim válasza:
Szerintem a trappista csak pirulva jó, simán megolvadva tényleg jellegtelen.
Énis füstöltet raknék bele, főleg, ha más is van mellette, és csak keveset raksz bele.
Ha sok sajtot akarsz, rakhatsz bele gorgonzólát, vagy más márványsajtot(kék sajtat).
Annak is karakteres íze van, de nem olyan erőteljes, mint a füstöltnek, jobban illik egy szárnyashoz.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jan. 13. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!