Karajt szeretnék bepácolni, de sajnos még soha nem csináltam! Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Holnap ebédre vendégeket várunk,és karaj van itthon,amiből készíthetném.2009. jan. 30. 13:55
1/2 anonim válasza:
Írok egy egyszerűt-finomat Neked, a férjem egyik kedvence. Vadászpecsenyeként híresült el az ismerőseink között:
A tálban keverj össze két evőkanál mézet, 4 gerezd zúzott fokhagymát, 6 evőkanál mustárt, két nagy babérlevelet, és annyi olajat, amennyi ellepi a husit. Mivel Te nem érsz rá napokig pácolni- én szeletekben tenném a páclébe.
Másnap sózod és kissé lisztezed a húst sütés előtt.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez nagyon fincsi lehet,köszönöm szépen!:-)
2009. jan. 30. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!