Ha a karajt ugyanúgy csinálom meg, mint a tarját (lent részletezem), akkor ugyanolyan finom és puha lesz?
Figyelt kérdés
Tarját szoktam úgy, hogy picit megpirítom, aztán felöntöm vízzel, majd fokhagymával és fûszerrel pici lángon addig csinálom, amíg a víz eltûnik és a hús puha lesz. Picit még pirítom és finom szokott lenni. Ezt akkor karajjal is meglehet? Eddig azt csak rántottam.2011. jan. 9. 12:23
1/1 anonim válasza:
Meg lehet persze karajjal is csinálni, de számíts arra, hogy az szárazabb hús, nem lesz olyan zaftos, mint a tarjából. Vagdosd be a széleit, mielőtt sütöd, hogy ne ugorjon össze a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!