Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi pénzből jön ki egy...

Mennyi pénzből jön ki egy havi kaja egy embernek?

Figyelt kérdés
Főzés csak ritkán, inkább ilyen felvágottak, virslik stb, ebből is az olcsóbb fajta. Szerintetek mennyiből lehetne kijönni? A minimum összeg érdekelne...
2011. jan. 7. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm ennyi hozzászólásból a gyümölcsöt nem is olvasom. Legalább minden nap 1 gyümölcsöt egyél meg ami fedezi a vitamin szükségletedet! Ezen nem szabad spórolni mert létszükséglet!
2011. jan. 8. 12:13
 12/15 anonim válasza:
Ha egyetemista vagy, akkor hidd el még 10000 Ft-ból is meg fogod tudni oldani. Ha nem, akkor hivatalosan 30000 Ft van meghatározva. Azért mondom, hogy hivatalosan, mert pl.: nálunk ez hivatalosan számíthat az ösztöndíjalapba, persze ez függ attól, hogy te mennyi eszel.
2011. jan. 11. 02:55
 13/15 Kriszti83 ***** válasza:
Kb. 20.000 Ft.
2011. jan. 11. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen jó nektek hogy havi 20-ból kajáltok.Nekem heti 20,mivel sokféle ételallergiám van,röhely hogy beteg vagyok és még a gatyám is rá megy.Nekem az 1kg liszt csak 1000ft.Viszont ennek is megvan az előnye,egészségesen étkezem,nem eszem tartósítószeres,mindenféle adalékanyagos mócsingokat.Bele is halnék ha nem ehetnék mindennap főtkaját,csak szendvicseken kéne élnem.Ja és hozzáteszem nekem naponta 5x kell ennem,de még így is 48kg vagyok.
2011. jan. 11. 18:00
 15/15 anonim válasza:

nekünk 2 emberre 25e, a kisbabánk most kezd el mást is enni.

nézni kell az akciókat (amik tényleg akciósak), és akkor jól bevásárolni, plusz az olcsóbb üzletekbe járni (pl.penny)

2011. jan. 12. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!