Az édesköménynek milyen íze van?
Sajnos nem nagyon tudom semmihez, kicsit olyan mentolos , kicsit csípős, kicsit talán a hagymára is hasonlít.
Nekem amúgy nagyon ízlik
az édeskömény az a köménymag, nem? szoktak tenni levesekbe, salátákba, mindenféle cuccba. Tuti ettél már, csak nem tudsz róla :D hasonlítani nem igazán tudom semmihez, de olyan illóolajos valami. ha ráharapsz édeskés és elég intenzív ízű, de a sós-savanyú cuccokhoz passzol.
Ha ettél már tojáslevest/zsemlekockalevest, na abban sok van belőle
Anizsra emlekeztet engem is.
Csak fuszerkent?Ezt eddig nem tudtam, de en nagyon finom citromos szoszos salatat ettem belole.(:
20/L
Ugyan, semmi gond.(:
Tudod, ez ugy van a szakacsoknal, mint az atlag embereknel, ha tanulnak valamit elveszik a spontaneitas. Valoszinu, ha tudtam volna, hogy fuszer, akkor nem salatakent ettem volna, de nem bantma meg, nagyon finom.
Sima salatalevel, paradicsom, ananasz, edeskomeny, reszeltrepa,kukorica es erre ra citromos olaj. Amolyan mindent ossze, ami a hutoben volt.(:
Én egy tésztaélbe tettem, megpároltam a többi alapanyaggal amit a tésztára kellett tenni.
(recept alapján volt, nem tudom, hogy fűszer-e, de elég nagy részét tette ki a szósznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!