Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elég halovány lett a grízes...

Elég halovány lett a grízes tésztám. Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Nem pirítottam le eléggé a darát? Tudok még így most utólag javítani rajta valahogy? Amúgy finom, jó íze van, csak kissé sápadt.
2011. jan. 5. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pirosabbra kellett volna, de most már csak a következőt tudod. Jól cukrozd - lekvározd le, nem von le az iz élményből a szine.
2011. jan. 5. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Készíts még egy kisebb adag darát, azt pirítsd meg jobban, keverd hozzá. (és küldhetnél egy tányérral nekem is.) :)
2011. jan. 5. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek, cukorral-lekvárral isteni volt, csak ránézésre kicsit sápadt, de kit érdekel? :) párom is, én is jót ettünk belőle végül... hozzákeverni sajnos már nem tudtam, elfogyott a darám. De küldök szívesen, még maradt :)
2011. jan. 5. 16:49
 4/4 Kriszti83 ***** válasza:
38%
Egészségetekre! Legközelebb bátran pirítsd tovább a darát.
2011. jan. 5. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!