Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vett valaki a tesco-ban olyan...

Vett valaki a tesco-ban olyan lencsét amit a tv-ben reklámoztak 159 forintért?

Figyelt kérdés
Nem éreztetek furcsa ízét?
2011. jan. 1. 17:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
én Spar-os vagyok, nálunk belső utasításra karácsony előtt be kellett szedni az eladótérből a PA-Comp-os dióbelet, mákot. Azt nem tudom, hogy miért? Ennyit a cégről.
2011. jan. 2. 13:24
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Hiába viszed vissza,a Tesco ebből nem csinál ügyet,ha nincs orvosi leleted hogy igen is ezt lencse okozta és igen is te bevizsgáltattad és csak a lencsével volt baj a főztödben,akkor esetleg hinni fognak neked!

De ezek az orvosi papírok több ezer forintokba kerülnek,és ha kiderül hogy mégsem tesznek semmit,esetleg fejjelentést teszel,akkor hamis vádak miatt még téged vonnak felelősségre!!

Ezzel már nem tudsz mit kezdeni,max annyit hogy egy újabb tanulságot vontál le belőle!!

2011. jan. 2. 15:04
 33/36 A kérdező kommentje:
Spáros:akkor most kiderült miért kellett beszednetek ezt a márkát!
2011. jan. 2. 17:23
 34/36 A kérdező kommentje:
Ma visszavittem a megmaradt lencsét,és vissza vették.Persze eljátszotta a vevő szolg. csaj hogy nem érez semmit rajta,de ott állt a bizt. őr,és ő is megszagolta és azt mondta permet szaga van.Ekkor érdekes módon már a csaj is azt mondta:na jó tényleg vegyszer szagú.
2011. jan. 2. 17:26
 35/36 anonim ***** válasza:
21:26-os vagyok.Szia!Visszavitted a lencsét?Jobban vagy már?
2011. jan. 2. 17:27
 36/36 anonim ***** válasza:
Na most látom a választ:-)
2011. jan. 2. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!