Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vett valaki a tesco-ban olyan...

Vett valaki a tesco-ban olyan lencsét amit a tv-ben reklámoztak 159 forintért?

Figyelt kérdés
Nem éreztetek furcsa ízét?
2011. jan. 1. 17:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
33%
És bocsi, de igaz az hogy olcsó húsnak híg a leve, nagyon olcsót nem szabad venni sehol sem.
2011. jan. 1. 17:50
 12/36 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy ez hogy tescós vagy nem tescós csak mesélek valamit,ha nem baj!

Apukám dolgozott a Sparban és volt egy haverja(munkatársa) aki az univer egyik ketchupját pakolta és voltak a gyárban,és csak annyit mondok hogy van 4-5 futószalag az egyiken jön a tescós ketchup a másokon az univeres a harmadikon a sparos és így tovább!Minden ugyan az benne csak a paradicsom mennyisége nem!!De ha beszolgáltatnád akkor kijönne hogy ugyan az van benne csak mondjuk a tescósban mit tudom én csak példa,hogy 30%paradicsom van és 10%víz a sparosban pedig 35%paradicsom és 5%víz!!!

Ennyi a különbség!!!

Nemrég az aldis(milfina) "kockasajt"-ban egy olyan sajtot találtunk amire rá volt írva hogy Spar(emblémával együtt) és törökül volt rajta hogy sajt...Szóval én már nem bízom semmiben....

Nekünk nem volt baj a lencsével amúgy:D

(bocsi a hosszú válaszért:D)

2011. jan. 1. 17:51
 13/36 anonim válasza:
90%
Ha pa-com os azt a mi városunkba gyártják.Bocsi egérszar nem volt benne?Valószinű hogy már évekkel ezelőtt lejárt,és kínai.Az emberek az olcsó árat,lejárati dátumot nézik mindenen de az eszükbe sem jut hogy mindent át lehet csomagolni újra.
2011. jan. 1. 17:52
 14/36 A kérdező kommentje:
Holnap visszaviszem,mert ez nem normális dolog!Valami van vele az biztos!Nem a pénz érdekel,de ez megengedhetetlen,hogy ilyen mocskot vegyen az ember!Ráadásul van képük megtéveszteni az embert azzal hogy magyar termék,és közben Kanadából hozzák!
2011. jan. 1. 17:56
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
Mi is pa-comos lencsét vettünk, de az auchanban 179-ért. Azért megdöbbentem, hogy az elején magyar zászló plusz köszönet, hogy a vásárlással magyar munkahelyeket támogatunk, hátul meg rajta, hogy kanadai :=( Amúgy, a miénknek nem volt baja, finom volt. Idén mi a savanyúkáposztával jártunk pórul, furcsa műanyagíze volt, pedig mindig ugyanezt a márkát vesszük az auchanban, eddig nem volt soha baj vele...
2011. jan. 1. 17:59
 16/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:ezt most komolyan írtad,vagy gúnyolódásból?
2011. jan. 1. 18:00
 17/36 anonim ***** válasza:
67%
utolsó vagyok, látom, közben te is elolvastad a csomagolást! Mocskok!
2011. jan. 1. 18:00
 18/36 A kérdező kommentje:
Utolsó:akkor ez komoly nem vicc!
2011. jan. 1. 18:01
 19/36 anonim ***** válasza:
55%
17:59 és 18:00 vagyok. Nekem tetted fel az utolsó kérdésedet?
2011. jan. 1. 18:01
 20/36 A kérdező kommentje:
Bocsi 17:52-nek szólt a kérdés,de látom hogy nem viccből írta!
2011. jan. 1. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!