Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vett valaki a tesco-ban olyan...

Vett valaki a tesco-ban olyan lencsét amit a tv-ben reklámoztak 159 forintért?

Figyelt kérdés
Nem éreztetek furcsa ízét?
2011. jan. 1. 17:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
83%
Én csak vettem volna, de már nem volt, így 259 ft-osat vettem, ez viszont legalább finom volt. Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak megnyugtattam magam, hogy nem volt kár, hogy már nem volt az olcsó :)
2011. jan. 1. 17:12
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem, és egy órája ettem legutóbb belőle, isteni finom.
2011. jan. 1. 17:13
 3/36 anonim ***** válasza:
53%
Ó, ne vegyél Tescosat :( Vettem Tescos káposztát és kibontáskor kaki szaga volt. Nem mindegy hogy mi a márkája, mert lehet a tescoban jó minőségút is kapni, de a Tescos konzerv büdöa nagyon.
2011. jan. 1. 17:16
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi vettünk a párommal, én előző este beáztattam, másnap főztem meg, de semmi kellemetlen íze nem volt.
2011. jan. 1. 17:19
 5/36 A kérdező kommentje:
Nem tescos márka volt,hanem PA-COMP.MÁR A NYERS LENCSÉNEK IS FURCSA SZAGA VOLT AMIKOR A ZACSIT KIBONTOTTAM,OLYAN MŰANYAG ZACSKÓ SZAG,DE FŐZÉS UTÁN IS MEGMARADT,ÉS MOST ROSSZ A GYOMROM TŐLE!
2011. jan. 1. 17:20
 6/36 A kérdező kommentje:
Azt mondja a párom,hogy vegyszer szagot érzett rajta!
2011. jan. 1. 17:21
 7/36 anonim ***** válasza:
71%

Én ezért áztatom be főzés előtti nap, hogy távozzanak azok a gázok, amik nem kellenek, hogy benne legyenek.

Utána én még jól átmosom vagy két vízbe.

De egyébként forraláskor távoznak a bacik, ha erre gondoltál.

2011. jan. 1. 17:23
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy te vagy érzékeny, vagy a te zacskód volt rossz, de nem az egész rakomány. A miénkkel semmi baj nem volt.
2011. jan. 1. 17:26
 9/36 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy csak te fogtál ki egy rossz csomagot. Lehet, hogy kicsi luk volt a zacskón, és átvett más ízeket, szagokat, vagy valami belekerült. Én nem főztem volna meg a helyedben, ha már nyersen is fura volt a szaga.

Sikerült már nekem is feketebors ízű pudingport venni, egy teljesen átlagos élelmiszer üzletben. Mióta látom, hogy a "kedves" vevők miket, hová tudnak kirakni a bevásárlókocsiból, már nem csodálkozom. Pl. csoki a mosószernél. Aki megveszi, azt hiszi a bolt hibája, hogy vegyszer ízű a csokoládé, pedig csak valaki visszatette a helyére, de a szagokat bevette.

2011. jan. 1. 17:27
 10/36 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, akkor nem kellett volna megenni:S Van ilyen sajnos, ezlrt is kell lemosni előtte , meg beáztatni órákig. Hát most egyél egy kis joghurtot meg igyál tejet az leköti valamennyire.
2011. jan. 1. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!