A nők miért tesznek tönkre minden teflon bevonatú edényt?
Miért nem képes egyik hölgyemény sem arra hogy megtanulja hogy a teflon edényekhez-melegszendvics sütőkhöz kizárólag fakanalat használunk?
Mindegyik villával,késsel,kanállal kavar és minden egyes teflon edényt tönkretesznek... de miért ?
én még ilyet soha nem láttam, egyetlen barátnőm és én sem használunk fémeszközt teflonedényben.
ilyen csak a te környezetedben van.
Csak szólok, csendben, halkan, hogy a férfi és a nő, azonkívül, hogy bizonyos hormonok aránya némileg eltér egymástól, és az egyik belül, a másik kívül hordja a szaporító szerveket, semmi különbség nincs. Ember mind a kettő. Tudom, manapság nem divat ezt mondani, de így van..
Se a férfiak, se a nők nem jobbak a másiknál. Épp, ahogy vannak béna férfiak, vannak béna nők. És ahogy vannak csodálatos nők, úgy vannak csodálatos férfiak is... Nem a nemtől függ a dolog.
Igen, vannak bizonyos dolgok, amikben a férfiak a jobbak. És vannak dolgok, amikben a nők. Statisztikailag. De láttam már férfit eltévedni térképpel a kezében (pedig a férfiak csodásan tájékozódnak) és láttam már nőt férfiakat megszégyenítően jól vezetni (pedig a nők bénán vezetnek)...
Fokoznám a feszültséget.
Miért van az, hogy ha "tetten érem" a NŐT, amint a legélesebb szakácskéssel vágja fel a tepsiben a pitét, az a válasz: mert ez volt a legélesebb! Ja! Eddig.
Amúgy drága Hölgyeim, így szeretünk Benneteket, összes hibáitokkal és erényeitekkel együtt, nélkületek életképtelenek lennénk. Bánja kánya azt a kést, majd megélezzük.
B.U.É.K. Nektek!!(is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!