A nők miért tesznek tönkre minden teflon bevonatú edényt?
Figyelt kérdés
Miért nem képes egyik hölgyemény sem arra hogy megtanulja hogy a teflon edényekhez-melegszendvics sütőkhöz kizárólag fakanalat használunk?
Mindegyik villával,késsel,kanállal kavar és minden egyes teflon edényt tönkretesznek... de miért ?
2010. dec. 31. 19:14
1/33 anonim válasza:
Mert ők főznek, a férfiak nem, tehát ők el sem tudják rontani. Általánosításra csak általánosítás a válasz.:P
3/33 anonim válasza:
Én is észrevettem .. Hát látod, ennyi agyuk nincs. :(
4/33 anonim válasza:
Pont azért amiért, az ÖSSZES férfi alsógatyája féknyomos. Sajnos, csak ennyi agyuk van... Nem képesek rendeltetésszerűen használni a wc-papírt, pedig nem nehéz ám!
5/33 anonim válasza:
nálunk a féknyomot tigriscsíkosnak hívják:)))
6/33 anonim válasza:
Ez csakis azért lehet,mert a pasik nem tudják,hogy a büdös zoknijuknak a szennyes tartóban van a helye,nem pedig a fiókban és az ágy alatt.
7/33 SzilKa válasza:
Nem minden nő... Nekem időben szólt az anyám a teflonedényekről :)
9/33 anonim válasza:
Ha nem tetszik hogy az ágy alatt van a zokni, el lehet menni :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!