Egy fél kismalacot hogyan kell elkészíteni sütve?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:26
2/7 anonim válasza:
Hú hát az attól is függ mekkora a malac és befér-e a sütőbe. Befűszerezed és megsütöd. A lényeg,hogy közben locsolgatni kell,hogy ne száradjon ki a hús.
3/7 anonim válasza:
Ha nem fér be a sütőben egészben vágd félbe és ügyesen helyezd el egymás mellé csúsztatva. Belül (kívül ne érje só a bőrét) magyaros fűszerkeverékkel és sóval kend be. A fülét, farkát tekerd alufóliába, sülés közben a bőrét többször kend át sörben áztatott szalonnával. 170-180 fokon kb. 3 óra sütés. Ha a lapockánál megszúrod és nem véres a leve akkor valószínű már jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! Kívül miért nem szabad sózni? Mit tegyek rá kívülről a locsolgatáson kívül?
2010. dec. 30. 10:32
5/7 anonim válasza:
Bocs a késői válaszért. A bőr felhólyagosodik ha só éri és nem lesz szép egyenletes fényes piros a színe.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi!!
2010. dec. 31. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!