Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lesz megfelelő állagú a...

Hogy lesz megfelelő állagú a gesztenyegolyó?

Figyelt kérdés

Bizony ebből nem lehet golyót készíteni, lágy, pedig már tejport is adtam hozzá. Nem kicsit, egyszerűen alakíthatatlan.

Pedig a folyékony adalék minimális volt.


2010. dec. 22. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy kis darált kekszet még hozzá esetleg?
2010. dec. 23. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Hmmm, egész jó ötletnek tűnik :)
2010. dec. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!