Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokival bevonás hogyan?

Csokival bevonás hogyan?

Figyelt kérdés

Szaloncukrot csinálok, de nem tudom rendesen bevonni csokival. Tibi étcsokit használok, de a gőz fölött felolvasztom, és nagyon sűrű marad, csak vastagon ragad rá a cukorkákra a csoki, nem tudom belemártogatni.

Olyan megoldás kéne, hogy tej és vaj nélküli, mert nem hűtőben lesznek tárolva, és szeretném ha visszakeményedne rendesen a bevonat rajta.

Ha olajat kell hozzá tennem,abból mennyit szoktatok, mondjuk 1 tábla csokihoz?


2010. dec. 19. 03:15
 1/5 anonim ***** válasza:
a felolvasztott csoki mennyiségéhez lassan adj olajat. nagyon lassan, közben kevergesd és nézd hogy kb mikor jó az állaga.
2010. dec. 19. 06:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy tábla bevonóhoz én mindig 5 evőkanál olajat teszek.
2010. dec. 19. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A második válaszolótól kérdezném, hogy neked ha így csinálod visszakeményedik rendesen kihűlés után? Nem marad nagyon olvadós?

2010. dec. 20. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz olvadós,és szeleteléskor nem repedezik meg,hacsak nem vastagon teszed rá.
2010. dec. 20. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Meg is csináltam ahogy írtad. Jó folyós volt a csoki, könnyű volt mártogatni, és gyönyörűek lettek!! :))

2010. dec. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!