Csokival bevonás hogyan?
Figyelt kérdés
Szaloncukrot csinálok, de nem tudom rendesen bevonni csokival. Tibi étcsokit használok, de a gőz fölött felolvasztom, és nagyon sűrű marad, csak vastagon ragad rá a cukorkákra a csoki, nem tudom belemártogatni.
Olyan megoldás kéne, hogy tej és vaj nélküli, mert nem hűtőben lesznek tárolva, és szeretném ha visszakeményedne rendesen a bevonat rajta.
Ha olajat kell hozzá tennem,abból mennyit szoktatok, mondjuk 1 tábla csokihoz?
2010. dec. 19. 03:15
1/5 anonim válasza:
a felolvasztott csoki mennyiségéhez lassan adj olajat. nagyon lassan, közben kevergesd és nézd hogy kb mikor jó az állaga.
2/5 anonim válasza:
Egy tábla bevonóhoz én mindig 5 evőkanál olajat teszek.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A második válaszolótól kérdezném, hogy neked ha így csinálod visszakeményedik rendesen kihűlés után? Nem marad nagyon olvadós?
2010. dec. 20. 00:11
4/5 anonim válasza:
Nem lesz olvadós,és szeleteléskor nem repedezik meg,hacsak nem vastagon teszed rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Meg is csináltam ahogy írtad. Jó folyós volt a csoki, könnyű volt mártogatni, és gyönyörűek lettek!! :))
2010. dec. 20. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!