Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel tudok könnyen olvasztott...

Mivel tudok könnyen olvasztott csokit folyatni (csíkok) a süti tetejére?

Figyelt kérdés

Ha evőkanálba merítek egy kicsit, és úgy ráfolyatom a kanálból? (Nem lényeg, hogy nagyon szabályos legyen.) Vagy zacskóba kell raknom?

Különben mennyi idő alatt dermed meg a csoki, ha gőz fölött felolvasztom? Meddig szórakozhatok vele?


2010. dec. 17. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Inkább kisebb kanállal próbálkozz, ha nem akarsz zacskózni. Szerintem egyébként a legjobb, ha zacsiba töltöd és kivágod a sarkát, de kanállal is meg lehet csinálni. Csak óvatosan csináld, mert amikor elkezd folyni a kanálról, akkor lehet kicsit vastagabban folyik, mint ahogyan te szeretnéd.

Ha felolvasztottad annyi időd bőven van, hogy rácsorgasd a tortára, nem kell nagyon kapkodni vele.

2010. dec. 18. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

Esetleg ha van kis kiöntőd, pl. ami elektromos kávéfőzőnél van, abból öntsd, abból tuti szépen, egyenletesen lehet.

Zacskóval ne kísérletezz, mert a forró csoki megolvaszthatja a műanyagot, azt meg csak nem szeretnétek megenni :)

2010. dec. 18. 00:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek!

Igazából nem is tudtam olyan nagyon folyósra csinálni (gőz fölött), így rápamacsoltam a kiskanállal. De nem lett olyan nagyon gáz sztem. :D

2010. dec. 18. 01:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!