Mivel tudok könnyen olvasztott csokit folyatni (csíkok) a süti tetejére?
Ha evőkanálba merítek egy kicsit, és úgy ráfolyatom a kanálból? (Nem lényeg, hogy nagyon szabályos legyen.) Vagy zacskóba kell raknom?
Különben mennyi idő alatt dermed meg a csoki, ha gőz fölött felolvasztom? Meddig szórakozhatok vele?
Inkább kisebb kanállal próbálkozz, ha nem akarsz zacskózni. Szerintem egyébként a legjobb, ha zacsiba töltöd és kivágod a sarkát, de kanállal is meg lehet csinálni. Csak óvatosan csináld, mert amikor elkezd folyni a kanálról, akkor lehet kicsit vastagabban folyik, mint ahogyan te szeretnéd.
Ha felolvasztottad annyi időd bőven van, hogy rácsorgasd a tortára, nem kell nagyon kapkodni vele.
Esetleg ha van kis kiöntőd, pl. ami elektromos kávéfőzőnél van, abból öntsd, abból tuti szépen, egyenletesen lehet.
Zacskóval ne kísérletezz, mert a forró csoki megolvaszthatja a műanyagot, azt meg csak nem szeretnétek megenni :)
Köszi mindkettőtöknek!
Igazából nem is tudtam olyan nagyon folyósra csinálni (gőz fölött), így rápamacsoltam a kiskanállal. De nem lett olyan nagyon gáz sztem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!