Mi a receptje annak a tésztának, amit úgy is el lehet készíteni, hogy kekszmorzsát összekeverünk olvasztott vajjal, aztán tortaformába nyomkodjuk? Hogy lehetne máshogy elkészíteni?
Figyelt kérdés
A múltkor láttam valamelyik TV csatornán, és most én is el szeretném készíteni. Itt a tésztát a gyümölcstortaformába töltik, aztán a megsült tésztát lehet tölteni mindenféle töltelékkel. Tudnátok nekem segíteni?2010. okt. 29. 16:55
1/3 anonim válasza:
Hát én életmeben kétszer csináltam olyan tortaalpot, amiben darált háztartási keksz volt és vajjal össze kellett vegyíteni, hogy majd arra öntsük a krémet, de mindkétszer az egyetlen sütim a mai napig, ami szar lett. Ez nem lesz megfelelő tortaalap, nekem össze sem állt, nemhogy szeletelni lehessen.Ez egy marhaság. A Stahl Juditnak az agyament ötletéből vettem én is.
Nem tudom jót írtam-e, ilyenre gondoltál-e.
2/3 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam, csak éppen nincs keksz itthon, és én olyan tésztareceptet keresek, ami vajas, és ha belenyomkodom a formába úgy, hogy a szélére is felnyomkodom, akkor sütés után is tartsa valahogy a formáját :)
2010. okt. 29. 17:14
3/3 anonim válasza:
Én sűrűn csinálok ilyent,és lehet szeletelni is.
20 db babpiskóta( vagy ennek megfelelő daráltkeksz),és 15 dk puha margarint összegyúrok. Csak nagyon rövid iedig és alacsony fokon kell sütni. De jó,úgy is,ha csak a hűtőbe teszed néhány órára. Ekkor a tortatálcára teszem,és azon teszem rá a gyümölcsöt stb.-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!