Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne tenni, hogy ha a...

Mit lehetne tenni, hogy ha a csirkemájat rántom ne "durrogjon"? Pattog és persze "kilövi"az olajat is a teflonból.

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:42
1 2
 11/11 tigi69 válasza:
Panírozás előtt irdald be a májakat egy két helyen.Garantáltan nemfog durrogni!Imádoma rántott csirkemájat de a durrogása miatt ritkán ettünk.Mióta hallottam ezt a praktikát minden második héten van.
2013. jan. 28. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!