Mit lehetne tenni, hogy ha a csirkemájat rántom ne "durrogjon"? Pattog és persze "kilövi"az olajat is a teflonból.
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:42
11/11 tigi69 válasza:
Panírozás előtt irdald be a májakat egy két helyen.Garantáltan nemfog durrogni!Imádoma rántott csirkemájat de a durrogása miatt ritkán ettünk.Mióta hallottam ezt a praktikát minden második héten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!