Baconbe tekert csirkemájat sütök, úgy látom, elég sok levet eresztett! Öntsem le róla, vagy hagyjam, hadd süljön úgy?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 18:13
1/8 anonim válasza:
Öntsd le róla. Az ilyen kajákhoz nagyon erős tűz kell. Azért tud sok levet engedni, mert kevés a tűz és nem sül a cucc, hanem párolódik.
3/8 anonim válasza:
Én nem szoktam leönteni róla, mégis mindig tökéletesre sül, és nem pedig párolódik.
4/8 anonim válasza:
Én is azt csináltam ma! Engedett levet, de a fóliát levéve elpárolgott. Nagyon kicsit pirítottam rá. Max fél óra alatt kész volt. És már nincs is belőle:)..
5/8 anonim válasza:
Persze, elkészül így is, úgy is, de más íze van, ha hirtelen sül, és más, ha párolódik addig a levében, amíg el nem párolog a víz.
6/8 anonim válasza:
mindenkinél ez volt ma a menü? :D nálunk is.. mi leöntöttük
8/8 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk csinálni,hogy megtisztítja anyukám a megmosott májat,majd konyhai törlővel leitatjuk róla a vizet.Pici majorannával megszórjuk,feltekerjük a baconbe és egy serpenyőben a forró olajban gyorsan megsütjük.
Amikor kész van a serpenyőben maradt olaj baconos májas ízű és abba átforgatjuk a főtt krumplit.Nagyon finom:)
Egyébként nálunk ma pont nem ilyen volt,de már szívesen ennék ilyet,imádom.Nekünk húsleves és rakott krumpli volt a menü!:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!