Mit lehetne tenni, hogy ha a csirkemájat rántom ne "durrogjon"? Pattog és persze "kilövi"az olajat is a teflonból.
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:42
1/11 anonim válasza:
szurkáld meg villával sütés előtt
3/11 anonim válasza:
Én sót teszek az olajba, amiben sütöm. Így nem szokott durrogni.
4/11 A kérdező kommentje:
Már takartam le...akkor is durrog de még hogy.....
Ès az olyj kifröccsen.Megpróbálom a szurkálást.
köszönöm.
2010. dec. 15. 14:50
5/11 anonim válasza:
Sót ne tegyél bele, mert kemény lesz a máj.
6/11 A kérdező kommentje:
Sót??
Még sosem hallottam.Na akkor szurkálok,és sózom az olajat.Majd megírom mi lett....
2010. dec. 15. 14:51
7/11 anonim válasza:
Sót nehogy rakj hozzá, mert olyan kemény lesz a máj, hogy meg sem tudod enni!
Szurkáld meg és süsd fedő alatt.
8/11 anonim válasza:
Én besózom a panírozás előtt, soha nem volt kemény. Arra ügyelek, hogy a panír mindenhol rajta legyen, és sütés közben se szúrjak bele. Fedő alatt, közepes lángon sütöm, és lapáttal fordítom meg, azzal is szedem ki.
Nálunk az egyik legnépszerűbb étel.
Sertésmájat én sem sózom, az tényleg kemény lesz.
9/11 anonim válasza:
Esküszöm a fritőzre. Nálunk az egyik legnépszerübb háttartási gép.
10/11 anonim válasza:
Évek óta így sütöm, és soha nem keményedett meg a máj. Nem a májat sózom, hanem az olajat. Egy szakács ismerősöm ajánlotta, és működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!