Van 1 jó és könnyű pogi receptet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 08:33
1/5 anonim válasza:
Szia! Igen van!
Recept: 25dkg túró, 25dkg margarin, 25dkg liszt, só.
Ezt összegyúrjuk, egy éjszakára vagy pár órára hűtőbe tesszük pihenni, utána kb 0,5-1cm vastagságúra nyújtjuk, tetejét tojással megkenjük és sajtot szórunk rá, tetszés szerint szaggatjuk. Én csíkokra szoktam vágni az a legegyszerűbb. utána sütjük.
Jól látod nem kell a pogiba sem élesztő, sem tojás, ez egy nagyon finom és könnyű recept! Nem lesz lapos nem kell megijedni, mert a margarin miatt feljön a tészta sütés közben.
Jó sütögetést!
Üdv!
2/5 anonim válasza:
ez jó, én is a fenti receptet akartam írni! :) lehet még pikánssá tenni, ha a túró egy része juhtúró. S nálunk épp a tojásnélküliség is fontos, így én még azzal sem kenem le. Mindenkinek nagyon bejön. És tényleg rém egyszerű. Bár én idővel módosítottam rajta annyit, hogy margarint kevesebbet teszek, mert úgyis elég zsíros.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,
2010. dec. 22. 08:29
4/5 A kérdező kommentje:
tojás nem kell bele? mi tartja össze a tésztát?
2010. dec. 30. 12:51
5/5 A kérdező kommentje:
a zsiradék.
2012. dec. 14. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!