Valaki tud adni valami igazán könnyű és gyorsan elkészíthető süti receptet?
4 ek liszt
1 mk sütőpor
4 ek porcukor
2 ek kakaópor
1 tojás
3 ek tej
3 ek olaj
story
Azonnal a 3 és 7 éves Csipetkém kedvence lett, de a másfél évesem is ott tobzódott egy-egy falatért!
Kimondott gyerekrecept apróséfeknek és cukrászpalántáknak. Boldogan keverték ki kedvenc bögréjükbe a hozzávalókat, majd kíváncsian lesték a mikróba, hogy mikor kukucskál ki a süteményük!
Vaníliasodóba mártogatták és annyira elégedetten ették a saját gyártmányt!
Csak frissen jó! Ezt az 5 perces sütit szinte 15 percen belül kell bekebelezni, mert amint kihűl kiszárad!:(
Forrás: Dizzy-dee
elkészítés
A hozzávalókat egy nagyobb, mikrózható bögrében vagy müzlis tálban a fenti sorrendben jól összekeverem.
Mikróban teljes fokozaton 3 perc alatt megsütöm.
Frissen, melegen pl. vaníliasodóval tálalom. Itt lennt a hozzászólásokban számtalan remek ötlettel szolgálnak a kedves No Salty olvasók!:)))
Tessék. Kb. félóra alatt kész, állítólag elronthatatlan. Én is pont ma csináltam, előtte soha életemben nem sütöttem még semmit, és finom lett.:)
Nutellás Muffin megy most nálunk nagyon.
Sütéssel, kutyulással, és mosogatással együtt 30 perc:
3 bögre liszt
3 tojás
1,5 bögre tej
15 dkg olvasztott margarin
1 vagy 2 cs. sütőpor, attól függ mekkorát akarsz
3 ek. cukor
Ezeket beleteszed egy tálba, összekevered(én kézi habverővel szoktam),kivajazod+zsemlemorzsázod a muffin sütőt, beteszed a forró sütőbe úgy, hogy mindegyik közepébe teszel egy kanál nutellát,10percig így sütöd+15 percig a legkisebb lángon.
Próbáld ki isteni!én mindíg egyszerre 3*12-t csinálok, és 3-an vagyunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!