Mit fözzek karácsonykor? Kezdö háziassony
én sajtos-tejszínes csirkemellet szoktam burgonyapürével, meg gyümisalival, plusz halászlé. Nem nehéz, de van itt rengeteg recept, én szeretem ezt az oldalt:
Csinálj tejszines gombás csirkemelett,baromi könnyü és hihettelenül finom.(Olajon hagymát piritasz amikor megfonnyadt ráteszed a kis kockákra vágott csirkemellet sózod borsozod,felöntöd egy kevsé vizzel és amikor kifehéredik hozzáöntöd a gombát,együtt fedö alatt fözöd és szerintem nincs fél ora és kész,amikor már kész a csikemell(megkostolod vagy szétvégod kanállal) akkor egy csomag főzőtejszint(2dl)beleöntesz,jól összekevered hagyod még 1-2 pecig rotyogni és szórsz rá 1-2 ek.lisztet,evvel kicsit besürüsödik és utána még só borsal izesited ha nem tettél bele eleget,és még mehet bele egy kis petrezselyemzöld is ha szeretitek.UI:Ha kicsit sürübb lett mert sok lett a liszt tejföllel könnyen lehet lágyitani rajta.Amúgy ez egy nagyn könnyű,de nagyon nagyon finom kaja.Akkor csinlhatsz még tölött csirkecombokat vagy sajtal tölött rántotthúst.
Egy majonézes kukorica salit meg majonézek krumpli salit.
Desszerten ami künnyü pl.finom csokis muffint vagy diós vagy almás fahéjas(szépen kidiszitve egy kis ehető gyüngyel(dr oetker)leirom a receptjék ha kéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!