Vkinek van jo bevalt lekvaros bejgli recept? , nalunk nem szeretik dios, se makos bejglit, ugy jo lenne egy meggyes bejgli.
Figyelt kérdés
Nalunk nem szeretik dios, se makos bejglit, ugy jo lenne egy meggyes bejgli.2010. dec. 10. 23:09
1/10 anonim válasza:
Ez olyan mintha azt mondaná valaki adj dióstészta receptet de nem szeretem a diót úgyis lekvárt teszek rá!
2/10 A kérdező kommentje:
hat nem, a problema az hogy a lekvar kifolyik...
2010. dec. 11. 08:14
3/10 anonim válasza:
sajnos a receptben nem tudok segíteni, de csak egy tipp: gesztenyés bejglit próbáltad már? mert én se szeretem se a mákosat, se a diósat, de a gesztenyésért odavagyok!:)
4/10 anonim válasza:
Sok helyen lehet még kapni " hitler szalonnát". Ez amolyan nagyon kemény lekvár ami sütés álló, nem folyik ki. Bár inkább buktába szokták tenni.
5/10 anonim válasza:
Én csokis bejglit szoktam csinálni!Kakaóprt, cukrot és reszelt csokit keverek össze és azzal tekerem!ISTENI!!
De ha ragaszkodsz a megyeshez, akkor szerintem megyesrétes tölteléket használj.
6/10 anonim válasza:
Ja és mindenkép szord meg a tésztát zsemlemorzsával vagy grizzel mielött beleteszed a meggyet, különben elázik.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Csokis bejgli remek otlet, de ez is fog kifolyni nem? A zsemlemorsat biztos kiprobalom!!! a "hitler szalonnat" most vettem, kiprobalom! Koszonom mindenkinek! Jo Ejt!
2010. dec. 11. 21:57
9/10 anonim válasza:
Nem folyik ki a csokis.Ne keverd ki semmivel a kakaót, csak szárazon szórd bele, mint a kakaós csigánál.
10/10 A kérdező kommentje:
most megínt itt a karacsony..
2011. dec. 19. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!