Füstölt lazacból mit készítsek? Jó receptetek van?
még nem csináltam meg, de a mindmegettén olvastam: kenyérre való krémet lehet belőle készíteni a következőképpen:
a lazacot turmixolni, tetszés szerint mascarpone-val összekeverni, snidlinget vágni bele. egyéni ízlésed szerint még ízesítheted, állítólag nagyon finom és egyszerű elkészíteni.
A chilei szeretőm csak egy kaját tud csinálni, mégpedig olyat, hogy sok zöldséget, répát is , hagymát is a tepsi aljára rak, a lazacot jól megcitromozza és egyszerűen megsüti. Először fólia alatt, majd egy picit anélkül. Sok citrom kell hozzá utána.
Én pedig olyat ettem,egy étteremben, hogy füstölt lazac,gratinírozott spenóttal és tejszínes gnocchival.
A lazac meg volt sütve egy kis citrommal, fokhagymával, és a tetejére egy hirtelen megpárolt sóval és fokhagymával ízesített spenót volt rárakva. Hozzá pedig egy egyzserű tejszínes szószos gnocchi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!