Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit föz/zött ma? Gondolkodo...

Ki mit föz/zött ma? Gondolkodom brassóin. Csirkemellel ötlet?

Figyelt kérdés
Ne tejszínes,vagy rántott csirkemell.
2010. dec. 8. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én gyros receptem: csirkemellet csíkokra vágom,gyros fűszerrel bedörzsölöm,kisütöm. Caciki hozzá:1 nagy tejföl vagy joghurt(danon activia),én mindig az utóbbiból csinálom mert krémesebb,kigyóubi,foghagyma,erőspista.Nagyon kevés ubit lereszelek,persze ki mennyire szereti uborkásan de én kb 2cm-nyit reszelek,megsózóm és hagyom állni 10 percig utána kinyomkodom,beleöntöm a joghurtot,foghagymaport,és kevés erőspistát,összekeverem és kész.Isteni!Ezután én pritaminpaprikát szoktam használni(zöld,sárga,piros)nagyon apróra felvágom őket,nagyon gusztusos szép színes lesz:-),lilahagymát,parit.No,és megmelegítem a mikróban a boltban vett tortillatekercset,ezt én jobban szeretem mint a pitát,rárakom a kész csirkét,lilahagymát,parit,paprikát,és leönöm a cacikival.
2010. dec. 8. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Csrkemellből nagyon ritkán csdinálok valamit,mert olyan száraz,hogy alig lehet lenyelni. Csak valami szósszal és apróra szeletelve ehető.

Ma milánói és gyümölcsleves volt.

Nem kell naponta főzni. Mindig nagyobb adagot főzök,és adagonként lefagyasztom. Mikróban gyorsan kilehet engedtetni. Csak a burgonyás ételeket nem fagyasztom.

2010. dec. 8. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:

tegnap csináltam csirkemellet.

tejföl,so,bors ,mustar összekevertem

a hust kiklopfoltam egy kicsit,so ,bors,fokhagyma,rányomva

a szoszba bele a husi fel ora pihi

utana tepsibe bele a husika,rarakni a szoszt amiben volt

sütöbe fel ora alatt kesz,

teszta vagy rizs illik hozza,laktató es finom,pikans

2010. dec. 9. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!