Ki mit föz/zött ma? Gondolkodom brassóin. Csirkemellel ötlet?
Figyelt kérdés
Ne tejszínes,vagy rántott csirkemell.2010. dec. 8. 14:27
1/13 anonim válasza:
én milánóit csináltam ma,igen finom lett!!:) én csirkemellt felszelném bepácolnám,majd kisütném,krumplipűrével és valami finom savanyúval enném!!!de vegyes salátaágyon is eltudnám képzelni,ezersziget öntettel!!hm..nyammiii:)
2/13 anonim válasza:
Én rántott sajtot csináltam hasábkrumplival.
A csirkemellből házi gyrost csinálnék a helyedben.
3/13 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell??Mármint házi gyrost.
2010. dec. 8. 14:50
5/13 anonim válasza:
Nálunk rántott csirkecomb volt, zöldséges rizzsel.
6/13 anonim válasza:
De jó, hogy ennyire jól élünk h hét közepén húst hússal eszünk.... hm. Nálunk borsófőzelék van és holnap is ez lesz.
7/13 anonim válasza:
Előző vagyok, és ha már van csikremelled akkor csinálj belőle tartalmas zöldséges csirkemelles ragulevest jó sok galuskával és megvan a holnapi kajátok is.... és még ha pirítóssal vagy puha kenyérrel eszed még laktatóbb.
8/13 A kérdező kommentje:
A raguleves jó ötlet.Nálunk minden nap friss étel van.Utolsó elötti.Miért ántja a szemed,hogy ki mit eszik???
2010. dec. 8. 15:44
9/13 anonim válasza:
Utolsó előtti és utolsó is én voltam. Nem bántja csak érdekes.... a nagy válságban. Meg nálunk nem megszokott, 5-en vagyunk, dolgozunk iskolába járunk és mindig úgy kell gondolkodnunk, hogy ne csak egyszeri étkezésre legyen elég, mert nincs idő állandóan főzni. Ezért hétköznap inkább zöldséges ételek vannak. Krémleves, raguleves, rakottas dolgok, főzelékek, olaszos tészták. És ha van idő akkor sütünk mellé fasírtot, felcsíkozott húst vagy pörköltet amit bele lehet tenni pl főzelékbe. Vagy ugye a rakott dolgokhoz darálthúst vagy hasonlók. Amúgy költséghatékonyabb is, és ahol vannak gyerekek egészségesebb is, persze csak ha nem túlozzuk el a sűrítésnél a liszt használatát.
10/13 anonim válasza:
Házilag gyros a legegyszerübben? Felcsikozod a hust, és bolti gyros keveréket öntessz rá, és egy kis olajat- Ebben pácolódik a hus egy darabig, majd nagy lángon megsütöd serpenyőben. Töltheted pitába, vagy egyszerüen ehetitek sült krumplival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!