Szeretnék ma valami jót enni, adnátok tippeket?
Van csirkemell,van karaj van comb.Meg van bolt a közelben ha valami nem lenne:D
Csak már úgy ennék valami újat,finomat!Tudom ez tág fogalom de azért várok tippeket hátha találok valamit köztük.
nincs új a nap alatt:)) de a csirkemell van meg leghamarabb.
mondjuk én most ennék egy tejszines-gombás csirkemellet
valami tésztával.
combból lecsósszelet tarhonyával.
karaj cicegeköntösben,svédgombával.
Én most olyat csinálnék, mint anyum szokott.
A csirkemellet csíkokra vágja, beleteszi egy tálba egy pici olajat önt rá, majd gyrosos fűszerrel megszórja.
Forró olajban megsüti.
Krumplit főz sós vízben, majd a csirke után a maradék gyrosos fűszeres olajban átforgatja a krumplit.
Nagyon finom:)
15/L
En a husos kajàkért nem mindig vagyok oda.Szivesen ennék inkàbb szilvàs gombócot,vagy derelyét,ha nem lennék lusta megcsinàlni.
Viszont csirkemellbõl vagy combból ami eléggé gyors csinàlhatsz brassóit is jó fokhagymàsan.Vagy a csirkemellett tejbe,mustàrba,só,bors keverékébe teszed és vajban megsütöd teflon edényben,nem sütõben,nagyon guszta szép piros és omlós lesz.Köretnek viszont krumplipürét(tej,vaj,)turmixban kihabositva.Kovàszos uborka jöhet hozzà.
Utolsó!Ha hiszed ha nem épp egy szilva lekváros gombócon gondolkodtam!De ahhoz már késő van mert 6ra megyek melózni!De nagyon megkívántam,úgyhogy ma marad a csirkemell kirántva rizibizivel:)Kipróbálnám az utolsó előttit is csak nincs itthon gyrosos öntet/fűszert vagy mi az:) De ami késik az nem múlik!
Köszönöm Nektek:)
Én sem vagyok oda a húsért annyira bár megeszem!Igaz a csirkemell muszáj mert edzek!
Fogok Rád gondolni:)Ígérem!Ha Heves megyében laksz még küldök is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!